logo
23 March 2014

Ik ben nog steeds fan van de skort

Gepost in mijn outfits

De skort is echt een ‘zomer 2013’ ding, maar ik denk dat ik er gewoon hoogstpersoonlijk óók een ‘zomer 2014’ ding van ga maken. Ik vind de skort leuk: lekker sportief, maar toch ook vrouwelijk. Dat is deze hele outfit eigenlijk, sportief en vrouwelijk, en misschien is mijn hele stijl dat tegenwoordig wel.

Ik vind het leuk dat het wit van de skort terugkomt in het wit van de zolen van de Roshe Run’s (die inmiddels zijn afgeprijsd!) en ik heb de riem toegevoegd (mocht die wat uit de lucht komen vallen voor je, wat ik me kan voorstellen) om wat meer vrouwelijke vorm te creëren.

H&M Trend gele mohair trui (kun je hier vinden)
ZARA witte skort (hier kun je een look-alike vinden)
tweedehands leren riem
Nike Rosherun via Karmaloop sneakers (kun je hier vinden)

Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties