logo
4 March 2014

Met m’n sjaal in de wind

Gepost in mijn outfits

Met mijn haren vast was het vooral mijn sjaal die in de wind wapperde, in plaats van mijn haren. Heel erg eighties misschien, maar ik ben dol op windfoto’s!

Ik vind het leuk dat deze outfit echt casual chic is. De bovenkant is vooral chic, de onderkant casual. Hoewel het glanzende van de discobroek ook wel weer iets chics heeft. En het nepleren jasje eigenlijk toch ook best casual is.

Zijn mijn felblauwe All Stars niet tof? Deze kleur heb ik nog helemaal niet vaak gezien en daar ben ik nu eigenlijk wel blij om. Je vindt de All Stars bij Sarenza, waar ze net weer nieuwe Converse modellen hebben binnen gekregen. Ik vind deze zwart/witte ook erg gaaf.

Luxyra Russische, wollen sjaal (kun je hier vinden)
Bershka wit nepleren jasje (hier kun je een look-alike vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je alle New Look discobroeken vinden)
Converse via Sarenza All Stars in Bleu Electric (kun je hier vinden)
Fashaves custom made katoenen tasje (kun je hier laten maken)
Catrice lipstick in ‘330 The Lips Are On Fire’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties