logo
5 March 2014

Nails of the day: Catrice Berry Potter and Pumbledore

Gepost in beauty

Gisteren vroeg ik op Instagram welke lak jullie dachten dat ik droeg. Bij deze het enige goede antwoord: Catrice Berry Potter and Pumbledore, mijn nagellak van vandaag (en gisteren).

Een prachtig duochrome lakje van Catrice, één uit de laatste assortimentsupdate. Ik vind dat ie nog relatief weinig aandacht heeft gehad online, vergeleken bij de andere nieuwe Essence en Catrice lakjes, en daardoor vind ik het extra leuk om ‘m aan jullie te laten zien. Want geef toe: het is toch een plaatje? Vooral in de zon komt deze lak, net als andere duochrome lakjes, helemaal tot leven.

Ik draag hier drie laagjes. Daardoor is de lak vrij donker en wat minder duochrome dan wanneer je één of twee laagjes aanbrengt. Jammer misschien, maar ik ben er gewoon dol op als nagellak heel intens is van kleur en ik houd niet van ook maar een klein beetje ‘doorschijnend’. Ik draag daardoor bijna altijd drie laagjes. Of vier, als het moet. Misschien moet ik dat eens afleren, haha.

Alle Catrice lakken kosten €2,99 en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties