logo
21 March 2014

Nails of the day: Catrice Crushed Crystals 03 Shooting Star

Gepost in beauty

Nu liquid sand nagellak booming is, bracht Catrice natúúrlijk ook liquid sand lakjes uit toen hun assortiment in februari werd vernieuwd. Catrice noemt ze ‘Crushed Crystals’ en de kleur die ik vandaag draag heet ’03 Shooting Star’.

What can I say? Deze lak is echt in your face roze en ik houd ervan! In het flesje ziet de lak er al redelijk fel uit, maar toen ik ‘m op mijn nagels aanbracht moest ik helemaal twee keer knipperen.

Als ik het liquid sand effect van deze lak vergelijk met die van P2, dan merk ik een duidelijk verschil dat ook zichtbaar is denk ik. De P2 lak had veel fijnere korrels, deze van Catrice zijn grover, iets meer als glitter en iets minder als zand. Over de P2 lak had ik trouwens geen topcoat aangebracht en over deze Catrice lak wel. Ook dat is duidelijk te zien: mijn nagels zijn hier veel glanzender. Het zijn details die wat mij betreft niet de wereld uitmaken. Ik vind deze lak, net als die van P2, prachtig.

Catrice Crushed Crystals lakken kosten €3,39 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties