logo
28 March 2014

Nails of the day: Catrice Karl Says Très Chic en Essence Bird Of Paradise

Gepost in beauty

Met heel veel plezier laat ik weer twee nieuwe Essence/Catrice lakjes aan jullie zien. Een oudroze lakje van Catrice genaamd ‘Karl Says Très Chic’, met daaroverheen een Nail Art Special Effect Topper van Essence die ‘Bird of Paradise’ is gedoopt. Is de combinatie van de twee niet pretty en lentezoet?

Deze Nail Art Special Effect Topper heeft een ‘feather effect’ volgens Essence, maar eigenlijk doen de kleine strookjes me meer denken aan confetti. Voor veren zouden de strookjes wat dekkender moeten zijn, denk ik. Ik draag hier al twee dikke lagen van de Topper, dus nog dikker wilde ik de lak niet aanbrengen.

Ik ben heel benieuwd hoe de Essence Topper er over bijvoorbeeld een zwarte lak uitziet. Waarschijnlijk heel anders en dat is juist zo leuk aan Topper’s: je kunt er oneindige combinaties mee maken.

Wat vind jij van deze combinatie?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties