logo
12 March 2014

Nails of the Day: Catrice The Peach Boys

Gepost in overig

Het enige lakje dat ik scoorde uit de Crème Fresh limited edition collectie van Catrice (die nu in de winkels ligt, als het goed is): The Peach Boys. Ik vond dit een bijzonder lakje en laat ik nou dol zijn op bijzondere lakjes… Ik vond het lichtgele, lichtroze en lichtgroene lakje uit deze collectie trouwens ook mooi, net als de blush, maar: allemaal al uitverkocht. Ach, het is gelukkig niet zo dat ik nagellak te kort kom.

Het is moeilijk te omschrijven wat voor kleur/finish deze lak heeft. Hij is in ieder geval niet ‘peach’, haha. Het is een soort beige lak met een lichte shimmer erin. Het is niet echt een pastel tint, maar het is wel een lichte tint. Te geel voor beige en te wit voor lichtgeel. Nou ja, misschien moet je maar gewoon naar de foto’s kijken: who needs een beschrijving anyway?

Ook deze limited edition nagellak kost, net als andere Catrice lakken, €2,99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties