logo
15 March 2014

Nails of the day: P2 Sand style 110 Classy

Gepost in beauty

Een nagellak op zijn mooist fotograferen vind ik écht moeilijk en dat is dan ook niet helemaal gelukt. Echter, zoals je de nagellak hierboven ziet is hoe je hem 9 van de 10 keer op je nagels zult zien en daarmee zijn deze foto’s wel representatief.

Alleen in een bepaald zonlicht komt dit lakje écht tot leven. Dan is deze lak prachtig ruw, maar tegelijkertijd glamorous shiny door de verschillende kleuren glitters die erin zitten. De glitters zijn heel subtiel, maar echt heel classy en de verschillende kleuren passen goed bij elkaar. Zonder de juiste lichtinval is dit lakje een tikje saai, maar toch vond ik hem bijzonder. Dit is voor mij namelijk de eerste keer dat ik een liquid sand lakje draag, woehoee!

Eén nadeel van zo’n lakje heb ik al ondervonden: liquid sand is echt een héél slechte combinatie met foundation. Je krijgt echt een vieze foundationwaas over je nagel als je niet uitkijkt, omdat achter dat ruwe alles wat vloeibaar is blijft ‘hangen’. Maar ja, even wassen, boenen en poetsen na het opmaken doet wonderen.

Dit lakje kon je al zien in mijn DM shoplog. Hij kost maar €1,95, wat ik echt geen geld vind voor een lak die ook nog eens kwalitatief erg goed is (heel makkelijk aanbrengt en goed blijft zitten).

Naast DM is Enchantra een verkooppunt van P2, maar deze lak staat niet meer op de webshop en de lakjes zijn daar wat duurder (maar naar Duitsland rijden zal in de meeste gevallen meer kosten ;-)).

Boyfriend, wanneer gaan we terug naar Duitsland? We want more!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties