logo
15 March 2014

Nieuwe lente, nieuwe schoenen!

Gepost in fashion

Sinds ik schreef over de nieuwe kleuren All Stars van dit seizoen bleven de mintkleurige in mijn hoofd zitten. Deze kleur is van heel veel dames hun ultimate favourite als het aankomt op All Stars weet ik en ik ben daar geen uitzondering op.

Ook wilde ik al sinds vorige zomer Superga’s. Vorige zomer kwam het daar niet van, omdat het uiteindelijk alweer september was en ja: dan is de zomer tenslotte al om. Ik besloot een half jaar te wachten en dan te bekijken of ik ze nog steeds zo tof zou vinden. Dat bleek het geval. Ik denk dat ik niet alleen dit jaar, maar ook in 2015, 2016 en 2017 nog blij met ze ben: Superga’s zijn net als All Stars vrij klassieke sneakers en ik probeer steeds meer om klassiekers te dragen, zodat ik langer met een item doe. Ik koos voor wit omdat spierwitte gympen gewoon zo heerlijk besmettelijk zomers zijn.

Dankzij Sarenza zijn ze nu allebei van mij, wat een luxe! Ik weet dat ik geen schoenen te kort kom, maar mijn schoenencollectie heeft wel echt meer de overhand naar winter dan naar zomer. Deze babes zijn dus meer dan welkom.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties