logo
26 March 2014

Plog: 25 maart 2014

Gepost in persoonlijk


Om 06:30 zet ik de wekker, omdat ik op de H&M site wil kijken of dingen die ik wil – maar niet meer in mijn maat verkrijgbaar zijn- er ‘s ochtends vroeg wel zijn. Voorheen werd ‘s ochtends vroeg de webshop altijd aangevuld, maar volgens mij is dat tegenwoordig niet meer zo. In ieder geval: er was nog minder dan de avond ervoor.


Na een uur rondkijken, surfen op mijn mobiel en wakker worden ga ik eruit. Sloffen aan, badjas aan.


Ik had al zo’n vermoeden, maar als ik in de spiegel kijk wordt het bevestigd: mijn ogen zijn rood, dik, opgezwollen, geïrriteerd, you name it. Mijn lichaam wil niet zo goed de laatste tijd.


Toch maakt de mooie ochtendzon veel goed.


Ik ga aan het werk, ontbijten en nagels lakken tegelijk.


Dat gaat fout…


De banner online zetten van mijn eigen lijn. Yay!


Ik schrijf mijn vanHaren blog van deze week en maak een planning voor het vanHaren blog voor april. Ook zeg ik de afspraken af die ik voor a.s. donderdag had staan. Ik ben nog steeds niet fit en merk dat ik echt even rustig aan moet doen wil ik niet blijven kwakkelen. Jammer, want eigenlijk was het niet mijn plan om aan uitzieken te doen.


Daarna kijk ik even wat blogs via Bloglovin.


Ondertussen luister ik mijn favoriete Spotify playlist.


En dan is het alweer 10:30.


Mijn zojuist gelakte nagels fotoproof maken en fotograferen voor een ‘Nails of the day’ post.


Ondertussen vragen mijn cavia’s zich af wanneer ze nou hun groente krijgen. Even geduld…


Douchen!


Make-up! Ja, op die dikke ogen ja. Niet fijn en slim, maar ik moet er toch enigszins gezond uitzien voor mijn afspraak later op de dag.


Kijk dan! Nog even dik, maar je ziet er bijna niets meer van!


En toen wilde ik eindelijk eens een visgraatvlecht proberen.


Zonder spiegel in één keer gelukt. Proud and happy!


Eten! De helft is hier al op overigens.


De cavia’s verschonen.


En ja, nu krijgen ze groente.


Stofzuigen en gelijk even mijn outfit vastleggen.


Bloggen!


Warm eten maken én opeten midden op de dag. Omdat het kan. En omdat het op moet.


Mijn vader brengt me even naar B32 Groep, van de Open32 en Blue32 winkels. Deze afspraak heb ik wel door laten gaan omdat die al eens verzet is én omdat B32 Groep in Arnhem zit en ik er dus niet ver voor hoef te reizen.


Daar ben ik dan!


Een uur later zit ik weer bij een bushalte. Het was leuk kennis te maken!


Overstappen…


Eten! En daarna gelijk deze plog in elkaar zetten, want ik moet echt proberen niet te werken tot ik naar bed ga en voor die tijd wat ontspanning te nemen. Dus dat ga ik nu proberen…Dit was zo ongeveer mijn dag gisteren! Hoe was die van jou?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties