logo
17 March 2014

Roze sneakers

Gepost in mijn outfits

Ik ben altijd al meer type ‘prinsesje’ dan ‘stoer wief’ geweest en ook al wordt mijn stijl de laatste jaren wel degelijk stoerder, ik zie altijd wel ergens dat prinsesje in terug. Vaak in details als knalroze lippenstift of glitternagels, in dit geval in de vorm van… roze schoenen. Sneakers, dat wel, maar roze en dus prinsessenkleur.

Na Nike, Adidas en Reebok miste ik alleen nog Puma’s in mijn sneakercollectie der grote sportmerken, maar dat is nu verleden tijd. Hallo roze, suède sneakers! Dank Sarenza!

Op de vijfde foto zie je Maame op de achtergrond, herkent iemand haar nog? Ze deed in 2012 mee aan The Voice of Holland en woont in Arnhem. Ik zag haar lopen en vond het een beetje sneu om haar ‘gewoon’ boodschappen te zien doen, hoe stom dat ook mag klinken. Niet dat er iets mis mee is met gewoon boodschappen doen natuurlijk, maar ogenschijnlijk herkende niemand haar meer. Dat was in de tijd dat ze elke week op tv was wel anders natuurlijk. Dat soort dingen fascineren me; hoe snel mensen van je houden en hoe snel ze je ook weer vergeten. Je begrijpt: ik ga even off topic van de outfit op dit moment, hope you don’t mind.

Primark acid wash spijkerjasje (hier kun je een look-alike vinden)
Chicwish rokje met pinstripe (kun je hier vinden)
Puma via Sarenza roze suède sneakers (kun je hier vinden)
Catrice nagellak in 03 Shooting Star

Foto’s door Chantal van der Meijden. 

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Gave foto's!

 • Ah toffe outfit, je spijkerjasje, rokje en schoenen zijn echt leuk (eigenlijk dus heel je outfit!)

 • Eerlijk gezegd kan ik me haar helemaal niet meer herinneren.. Ik ben dan ook niet echt een heel trouw TVOH kijker, maar toch. Roze sneakers zijn awesome! Ik heb laatst roze Vans gekocht, gewoon leuk voor de lente en zomer 🙂

 • Didi

  maar ze loopt er dan toch met opgeheven hoofd bij zoals ik kan zien!

  leuke speelse outfit btw

 • Het rokje en de sneakers zijn super leuk 🙂
  En wat een leuke, vrolijke foto's!

 • Ah, dat lijkt me inderdaad wel raar ja, dat je eerst herkend werd en nu weer gewoon 'normaal' bent! Of heb jij haar nog aangesproken? Ik vind je outfit erg leuk, vernieuwend!

  • nee, dat niet. ik zou niet weten wat ik moet zeggen (terwijl ik het wel altijd heel leuk vinden als mensen mij aanspreken).

   • Haha, ik heb dus een keer een blogger aangesproken op het station maar voor mij was het zó logisch dat ik haar kende via haar blog dat ik het er niet eens bij zei en zij echt zoiets had van 'ja, ook hoi…' en het was zo stom want ik kende haar en zelfs de vriendin met wie ze was via haar blog en nouja, heel raar haha. Maar ik heb er geen spijt van hoor, is toch ook wel leuk!

    • ja, is zeker leuk! maar zoiets is sowieso awkward hoor. als iemand mij herkent en wat durft te zeggen dan is de vraag bijna altijd: ben jij suz van fashionisaparty? en dan zeg ik 'ja' en dan valt er zo'n doodse stilte, haha. dan wil ik wat terug vragen, maar weet ik vaak niet wat. maar uiteindelijk komt het altijd wel goed hoor 😉

     • Haha ja klopt! Een logische vraag om het gesprek gaande te houden is dan 'wat ben je aan het doen?', maar ik weet nooit of ik dat kan maken bij iemand die ik verder niet persoonlijk ken… Wil me ook niet teveel met iemands leven bemoeien al doe ik dat via internet wel haha.

 • Anouk

  Superleuke outfit, ik zou dit ook wel aan willen trekken. Alleen zou ik dan het jasje open doen, 🙂

  • ja, dat snap ik, dat is ook wat meer mainstream. daarom vond ik dicht juist leuk 😉

 • Leuke outfit, ik ben dol op sneakers onder een rokje. Leuke combi!

 • beyoutifool

  Zo'n leuke foto's, zo spontaan 😀 En ik vind de sneakers echt leuk!

 • fashionourlove

  Mooie outfit! Ik vind het rokje super tof! Het is soms inderdaad echt verbazingwekkend hoe snel mensen van je houden en hoe snel ze je weer vergeten.

 • Wat een leuke outfit! Ik vind de roze schoentjes en het rokje ook zo mooi.

 • Hey Suzanne! Gave blog, erg origineel en smaakvol. Wees gerust: er is leven na TVOH. In alle rust met mijn dochtertje (ze zat achterop de fiets) boodschappen doen is me heel wat waard hoor, haha! De rest moet je met een korrel zout nemen. Succes met alles en wie weet tot in Arnhem. Met stijlvolle groet, Maame Joses. Mama, Zangeres & Mode collega http://www.maamemode.nl http://www.maamejoses.com

  • wat leuk dat je een reactie achterlaat! en super dat je ook stijladvies geeft, dat wist ik niet.