logo
10 March 2014

Statement sieraden van DDSLL Girls

Gepost in fashion

Out of the blue bedacht ik me zaterdagavond dat ik weer eens op Etsy wilde kijken. Daar had ik echt al héél lang niet rond geneusd. Hád ik misschien beter niet kunnen doen, want ik had natuurlijk kunnen weten dat ik binnen no time pareltjes zou tegenkomen.

Dat is ook gebeurd: ik kwam de prachtige statement kettingen en andere sieraden van DDSLL Girls tegen, die ook nog eens vriendelijk geprijsd zijn. Oké, €50,- is niet niets voor een ketting, maar als je nagaat a) hoe groot ze zijn b) dat ze handgemaakt zijn en c) dat er materialen als leer in verwerkt zitten, dan is het echt niet duur.

Alle bovenstaande sieraden vind je hier. De kettingen zijn mijn favoriet en vooral geschikt voor een speciale gelegenheid; ze zijn niet heel casual, maar juist heel erg aanwezig en bijzonder. Wie geeft er een feestje? I need an excuse.

P.S. Vraag je je af waar DDSLL voor staat? Voor de vrolijke woorden ‘Dress Dance Sing Love Live’.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties