logo
31 March 2014

Voor het eerst aan de trenchcoat

Gepost in mijn outfits

In deze outfitpost twee items waar ik al eerder over geschreven heb: de parelketting en de trenchcoat. Ik vind het tof om ze samen te combineren, omdat de parelketting zo lekker kitsch is, terwijl de trenchcoat juist vrij strak en grafisch is. Mocht je de jas nog niet bemachtigd hebben en nu alsnog interesse hebben: als ik dit schrijf is de jas nog vanaf maat 38 te koop, dus… sla je slag!

Dit is, voor zover ik me kan herinneren, de eerste keer ooit dat ik een trenchcoat draag. Ik was nooit zo van de trenchcoats, maar deze vind ik toch wel erg mooi. Ik denk omdat deze een stuk minder tuttig is dan sommige trenchcoats kunnen zijn; door de rechte vorm en het gebrek aan knopen is deze trenchcoat vrij strakdat schreef ik al in de eerste alineaen daarmee stylish.

Ik ben de laatste tijd echt helemaal into blote enkels, maar ik moet zeggen dat het me wel wat tegenvalt dat ik van deze broeklengte zulke korte pootjes krijg. Misschien dat enkellengte echt een hoge taille nodig heeft ter compensatie, maar dan krijg je gelijk wel een érg retro model broek. Wat denken jullie?

C&A zwarte trui (hier kun je een look-alike vinden)
Monki destroyed boyfriend jeans (hier kun je een look-alike vinden)
New Look zwarte loafers met goudkleurige chain (hier kun je look-alikes vinden)
H&M goudkleurige parelketting (hier kun je een look-alike vinden)
H&M The New Icons beige trenchcoat (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties