logo
18 March 2014

Win Onitsuka Tiger sneakers!

Gepost in fashion

Dagelijks starten er exclusieve sales bij shopVIP.com: een site waar je partijen merkkleding en -schoenen koopt met kortingen tot -70%. Morgen is het de beurt aan sneakermerk Onitsuka Tiger om live te gaan op shopVIP.com en ik mag van shopVIP.com €100,- shoptegoed weggeven om tijdens deze sale één paar of meerdere paren Onitsuka Tiger sneakers te shoppen! Klinkt goed hè?

Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit shoptegoed is lid worden van de shopVIP.com community. Laat vervolgens een reactie achter met een geldig e-mailadres, zodat ik weet dat je meedoet en je kan contacten als je gewonnen hebt.

Ben je nog geen lid van shopVIP.com? Klik hier om lid te worden.

Omdat de Onitsuka Tiger sale dus morgen al live gaat en maar drie dagen online zal zijn, heb je slechts één dag (tot woensdagavond 21:00 uur) de gelegenheid mee te doen aan deze actie. Morgenavond na 21:00 uur ontvangt de lucky winnares van mij een mailtje. Doe je mee, zorg dan dat je donderdagochtend je mail checkt! Het zou natuurlijk meer dan zonde zijn als je mijn mail pas ziet wanneer de sale al is afgelopen of je favoriete paar al is uitverkocht

Geen shoptegoed gewonnen, maar wel in voor nieuwe sneakers? Als je je aanmeldt met code ‘PARTY14’ krijg je -20% korting op je eerste bestelling bij shopVIP.com!

Good luck!– Dit is een gesponsorde post –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties