logo
26 March 2014

Zachte handen dankzij het Filorga hand-filler masker

Gepost in beauty

Toen ik las over het Filorga hand-filler masker was mijn aandacht direct getrokken. Waarom? Omdat ik alleen een handmasker door middel van handschoenen ken in combinatie met crème. Aan dit Filorga masker komt geen crèmepje te pas.

Wat aan deze handschoenen wel te pas komt is vooral een technisch verhaal, waar ik niet te diep op in zal gaan. Wat ik liever vertel is hoe ik de handschoenen ervoer toen ik ze probeerde en wat vervolgens het resultaat was.

Allereerst lijkt het me goed om te schrijven dat het Filorga hand-filler masker is ontwikkeld als alternatief voor cosmetische chirurgie (ja, echt!). De handschoenen gaan huidveroudering tegen en worden in de markt gezet als alternatief voor iets “heftigs” als fillers. Nu ben ik aan huidveroudering not niet toe, maar de handschoenen doen meer dan de huid verjongen: ze gaan ook pigmentvlekjes en droge handen tegen. Ook van pigmentvlekjes heb ik gelukkig geen last, maar van droge handen: jazeker wel!

“Het Filorga hand-filler masker is ontwikkeld als alternatief voor cosmetische chirurgie”.

Laat ik maar met de deur in huis vallen (voor zover dat in een vierde alinea kan): wat een verademing zijn deze handschoenen als je last hebt van droge handen! Ik weet niet beter dan dat een droge huid bestreden moet worden met veel vet. Dat vind ik in principe geen probleem, maar vette handen voelen vaak niet zo prettig aan. Deze handschoenen werken anders en hóe anders vind ik moeilijk op een leesvriendelijke manier uit te leggen. Door middel van veel effectieve stoffen en bestanddelen in elk geval.

Voor zachte handen na de het dragen van de Filorga hand-filler handschoenen doe je niets anders dan ze aantrekken en ze een half uur aanhouden, daarna heb je geweldig zachte en gehydrateerde handen. Tijdens dat half uur voel je een heel subtiele tinteling/straling/werking. Alle drie niet de goede woorden, wat ik bedoel zit ergens tussen die woorden in. Je voelt dat de handschoenen iets doen, maar wat ze doen is niet nadrukkelijk aanwezig. Tijdens het dragen hoef je niet stil te zitten. Sterker nog: terwijl ik dit type heb ik de handschoenen aan.

“Terwijl ik dit typ heb ik de handschoenen aan!”

Naast m’n handen zachter maken, moet de hand-filler er ook voor zorgen dat mijn nagels met 26% sneller groeien. Of dat echt zo is kan ik niet vaststellen. Zo ja, dan is het mooi meegenomen, zo niet, dan vind ik het ook niet erg. Ik gebruik het masker immers voor zachte handen.

De handschoenen hebben een adviesprijs van €42,-, waarvoor je ze vijftien keer kunt gebruiken. Dat betekent dat je €2,80 per behandeling betaalt. Ik heb dat ervoor over, vooral omdat handcrème m’n handen misschien twee uur gevoed houdt, terwijl mijn handen echt drie dagen zacht zijn wanneer ik de handschoenen heb gedragen. Mocht je de handschoenen ook dragen als anti-aging methode, vergelijk die €42,- dan eens met de prijs van fillers. Dat bedoel ik.

Enthousiast geworden? Het Filorga hand-filler masker is hier te koop bij ICI Paris XL.

 Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties