logo
23 April 2014

April doet wat hij wil

Gepost in mijn outfits

Het wisselvallige weer en de wisselvallige temperaturen zijn niet heel goed voor mijn gezondheid (ik ben snipverkouden), maar ze zijn ook lastig voor mijn garderobe. Het ene moment overweeg ik met floppy hoed de deur uit te gaan, het andere moment twijfel ik over een warme beanie. Het is typisch voor april, denk ik.

Wat ik momenteel probeer in mijn outfits, is compromissen sluiten. Het hele leven gaat over compromissen, outfits ook: geen blote benen, maar wel blote enkels. Geen dikke trui, maar wel isolerende laagjes. Zoiets als wat je op deze foto’s ziet is vervolgens het resultaat. You like?

New Yorker khaki tank top (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Divided mintgroene blouse met bloemenprint
Vero Moda mintgroen suède jasje (hier kun je een look-alike vinden)
Cheap Monday blauwe skinny jeans (hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
H&M Spring Collection blauwe suède loafers (hier kun je look-alikes vinden)
Mango choker met slagtand
Flormark Deluxe Cashmere Stylo lipstick in ‘DC32’

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties