logo
12 April 2014

Bas doet de Boyfriend Tag (filmpje!)

Gepost in persoonlijk


Mijn vriend Bas beantwoordt in bovenstaand filmpje achttien vragen over mij. Hieronder vind je nogmaals de achttien vragen en mijn reacties op zijn antwoorden:

1. Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar? Klopt. Ik vind het ook leuk om GTST te kijken, RTL Boulevard, RTL Late Night, Pauw en Witteman of modeprogramma’s. Maar ik maak er absoluut geen tijd voor. Als ik alleen zou wonen zou ik geen tv nemen.


2. Noem iets wat ze niet lust. Klopt. Ik lust heel veel niet. Aubergines vind ik ook heel vies. Net zoals doperwten, maïs, bruine bonen, boter… pannekoeken lust ik overigens wel, maar ik ben er inderdaad niet dol op.


3. Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken? Klopt. Als het geen thee is, is het meestal ice tea (als ik zin heb in fris) of warme chocomel (als ik zin heb in zoet).


4. Wat is haar schoenmaat? 37


5. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? Of course!


6. Wat is haar favoriete broodje? Haha, dit vond ik zo’n grappig antwoord, want Bas had net verteld dat ik kaas heel vies vind (met uitzondering van dit broodje, feta en kaas – verder vind ik het echt heel vies). Maar klopt: het bruine broodje roomkaas van La Place vind ik het lekkerste broodje ter wereld. Verder houd ik eigenlijk niet zo van brood.


7. Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon. Klopt.


8. Wat is haar favoriete ontbijtje? Het is meer dat ik moet ontbijten, want ik haat ontbijten. Dus ja, ik eet altijd yoghurt met honing, maar echt “favoriet” is het niet. 


9. Wat is haar favoriete muziek? 
Ik ben van helemaal niemand fan, dat is echt niets voor mij. Maar als ik één iets of iemand moet noemen: Beyoncé, definitely. 


10. Wat is haar favoriete sportteam? 
Klopt.


11. Welke kleur hebben haar ogen? Bruin dus.


12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? Klopt.


13. Waar is ze geboren? Klopt.


14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? Chocola, gewoon chocola! Come on! Maar inderdaad: kruimelvlaai vind ik ook heel lekker.


15. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? Klopt. Naast ballet ook streetdance etc.


16. Wat zou ze uren kunnen doen? Klopt. En in de auto zitten, terwijl iemand anders rijdt (want ik heb geen rijbewijs). In de auto zitten vind ik heerlijk!


17. Wat voor een uniek talent heeft? Ik denk niet dat dat ‘uniek’ is, maar wat is er nog ‘uniek’ in de wereld? Als hij dat vindt, vind ik dat een mooi compliment. Ik ben het er wel mee eens.


18. Hoelang zijn jullie al samen? Iets met 23 mei.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties