logo
24 April 2014

Blogs die ik ben gaan volgen in april

Gepost in overig

Ik volg echt óntzettend veel blogs. Ik heb het net gecheckt op Bloglovin en het zijn er 1534. Maar oké, ik moet eerlijk zijn: ik volg die natuurlijk niet écht allemaal. Dan zou ik minstens 800 levens moeten leiden en 354 uur in een dag moeten hebben.

Waarom zoveel? Ik blijf graag ‘op de hoogte’ denk ik. Het is namelijk niet zo dat ik alle 1534 even goed vind, maar ik lees ook niet een blog omdat ik die nou zo goed vind, denk ik. Om te beginnen lees ik een blog ook ‘beroepsmatig’ en kijk ik dus wat een ander doet, hoe die dat doet, waarom die dat doet, hoe het bevalt, wat ik daarvan vind, etc. Ten tweede vind ik het gewoon leuk om de ene keer perfecte foto’s te bekijken en de andere keer een simpel verhaaltje. Ik ben een mens van vele contrasten, denk ik, en dat is terug te zien in mijn bloggedrag. Ten derde: ik doe graag inspiratie op en dat werkt het beste als je steeds weer nieuwe en andere dingen ziet. Dan blijf ik het beste geïnspireerd.

In ieder geval: maandelijks komen er nieuwe blogs bij die 1534. Het leek me leuk om de nieuwe ‘follows’ te gaan delen. Ik weet dat er dames zijn die vaak op zoek zijn naar ‘nieuwe, leuke blogs’ en wie weet kan ik je op deze manier helpen. Tussen nieuwe blogs in mijn feed zitten vaak zowel Nederlandstalige blogs als Engelstalige of anderstalige blogs (hallo Google Translate!). Meestal gaat het echter om internationale en niet om nationale blogs, omdat het buitenland nou eenmaal veel, veel groter is dan Nederland en er in het buitenland dus ook veel meer nieuwe blogs te ontdekken zijn.


milk bubble teabuynow/bloglaterburkatronI COVET THEEThis Time TomorrowB a la modaOh So Lovely VintageJe M’appelle StephanieTao of Sophie  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties