logo
22 April 2014

De 25 Random Questions Tag

Gepost in persoonlijk

Zijn jullie na de Boyfriend Tag klaar voor de volgende tag? Ik kwam deze tegen bij Yara en ik vond de vragen leuk. Zodoende heb ik besloten de vragen te vertalen en zelf te beantwoorden. Enjoy reading!

1. Wat is één van je grootste dromen?
Om een hond te hebben. Klinkt stom, maar het is echt waar: al mijn hele leven wil ik heel graag een hond. Ik ben wel ambitieus maar carrièrewise heb ik niet één grote droom en er is ook geen plek waar ik per se wil wonen of een land waar ik heel graag nog naartoe wil of wat dan ook. Natuurlijk wil ik heel graag lang gezond en gelukkig blijven met mijn vriend, etc., maar ik neem aan dat dat voor de hand ligt. Ohja, ik wil ook graag kinderen. Ik vind het raar om dat een droom te noemen, maar weet eigenlijk niet waarom.


2. Noem drie dingen die op dit moment dichtbij je liggen.
Mijn agenda, een kom tomatensoep en mijn telefoon.


3. Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?
Wakker worden met Bas, door Amsterdam struinen met Bas, uit eten met Bas, schoenen kopen met Bas. Dan ben ik gelukkig.


4. Rijd je auto? Zo ja: heb je wel eens een ongeluk gehad? 
Nee en dus nee.


5. Hoe laat stond je vanochtend op?
07:30.


6. Met wat uit je kledingkast/garderobe kun je niet zonder?
Eigenlijk met alles. Er is niet één iets waar ik heel erg aan gehecht ben.


7. Wat is de laatste film die je gezien hebt?
Non-Stop in de bioscoop, denk ik.


8. Wat staat er in je laatste SMS/Whap?
‘Oh, echt joh?’, van Bas. Over dat op vakantie gaan niet mijn ding is.


9. Heb je iets fysiek opvallends?
Ik denk dat het meest opvallende is voor veel mensen de ‘3D moedervlek’ die ik onder mijn kin heb. Verder heb ik heel kleine handen, maar dat valt niet zo erg op (behalve als je er een andere hand naast legt).


10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Zoveel, maar ook weer niet zóveel. Even denken. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Turkije, Polen en Tsjechië enzo (doorheen gereden), Zweden, Engeland en buiten Europa volgens mij alleen in Costa Rica en China. Ik vergeet er nog een paar volgens mij, maar daar kan ik even niet opkomen.


11. Houd je van sushi?
Redelijk.


12. Welk liedje blère je stiekem mee als je alleen thuis bent?
Alles, haha! Britney Spears is wel favoriet.


13. Heb je ooit medicatie gehad om beter in slaap te komen?
Niet dat ik me kan herinneren. Ik ben een goede slaper.


14. Hoeveel broers/zussen heb je?
Eén jonger zusje.


15. Hoe zou je je stijl omschrijven?
Moeilijkste vraag ooit. Ik houd het bij ‘divers’.


16. Hoe oud word je op je volgende verjaardag?
21 (zo oud alweer!).


17. Draag je lenzen of een bril?
Nope. Goede ogen.


18. Verf je je haar?
Niet meer.


19. Vertel iets over je plannen voor vandaag.
Pakketje posten, naar de supermarkt, blogposts maken en – het is al 14:30 uur- vanavond dus waarschijnlijk een vakantie uitzoeken. Maar ik merk steeds meer dat ik het meest productief ben als ik niet te veel plan. Door plannen en to-do lijstjes verlam ik een beetje omdat het er altijd te veel/ze altijd te lang zijn.


20. Welk drankje bestel je altijd bij Starbucks?
Ik kom bijna nooit bij Starbucks, ik vind Starbucks veel te duur. Als ik er kom neem ik het liefste een ijscappuchino (hoe heten die dingen daar?) of thee.


21. Wat wilde je worden toen je klein was?
Nieuwslezeres. Nog steeds zou ik dat best graag willen zijn.


22. Bij welke beauty regel zweer je, terwijl je ‘m niet uitvoert?
‘Beauty’ en ‘regels’ gaan niet samen, vind ik, maar vooruit: bij je voeten niet vergeten te scrubben en in te smeren, omdat het zo fijn is om zachte voeten te hebben. Maar ik vergeet het zelf dus heel vaak.


23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Ik ben echt een avond-/nachtmens, maar ik heb nog nooit echt een hele nacht overgeslagen, volgens mij. Dat trek ik ook niet hoor. Ik heb best veel slaap nodig, ondanks dat ik (te) weinig slaap.


24. Kun je het verschil proeven tussen Pepsi en Coca Cola?
Wanneer ik ze naast elkaar proef misschien, ik weet het niet? Ik heb niet zoveel met cola.


25. Aan de hand van welke quote leef je?
‘If you’re feeling blue, try painting yourself a different color’. Die wil ik ooit nog laten tatoeëren. Ik vind het een quote die heel goed bij me past. Ik vind het heel belangrijk ten alle tijden mijn verantwoordelijkheid te nemen en me te realiseren dat niemand mijn leven of gemoedstoestand kan veranderen, behalve ikzelf. Ik ben een pessimistisch mens, maar ik word het steeds minder doordat ik me realiseer dat pessimisme een mindset is, geen gegeven. Ik heb jarenlang veel dips gekend, inmiddels worden mijn dips worden steeds korter en minder diep. Altijd als ik me slecht voel, denk ik aan die quote. Dan denk ik: ik kan gaan zitten wachten tot ik me beter voel of ik kan me beter gaan voelen. Dat helpt. Soms, tenminste. Het is een houvast.P.S. De vakantie gaat niet door (dit schrijf ik later). Ik zeg het maar vast, want je gaat er vást naar vragen? 😉

 

Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties