logo
6 April 2014

De dag dat ik mijn Air Max zolen ondermodderde

Gepost in mijn outfits

de dag dat ik mijn air max ondermodderde 7

Ik ben niet echt het meest praktische wezen op aarde. Al mijn hele leven heb ik er een handje van “mooie” kleren en schoenen aan te trekken terwijl dat niet helemaal handig is. Koken in het wit, hokken verschonen in kokerrokken en… met witte zolen door de modder lopen.

Natuurlijk baalde ik wel een beetje toen de schoon gepoetste zolen niet helemáál meer wit werden, maar nu meer beige zijn. Echter, een mens moet leven, toch? Beter maar een keer wat vies maken dan iets in de kast laten staan omdat je bang bent dat het vies wordt (dat heb ik dan weer heel erg met mijn Stan Smith’s).

Hoe vinden jullie dat ik mijn Adidas x TOPSHOP sweater heb gecombineerd?

Adidas x TOPSHOP sweater (shop hier de rest van de collectie)
H&M Trend oranje/rode kokerrok (hier kun je een look-alike vinden)
Nike zwarte Air Max sneakers (hier kun je look-alikes vinden)
H&M Trend grote zwarte kruis statement earrings
Misstella.nl zwarte handtas (kun je hier vinden)
HAREpolish groene nagellak (kun je hier vinden)

Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties