logo
9 April 2014

Dé oplossing wanneer ook jij je “naakt” voelt met blote benen

Gepost in fashion

Ken je dat? Het is weer voor blote benen, maar je voelt je zo naakt zonder iets wat je benen bedekt. Dat heb ik héél erg/vaak in de zomer. Voor mij is met blote benen lopen echt net zo’n issue als dat het voor sommige mensen een issue is om met een cropped top te lopen.

Mijn benen zijn mijn minst favoriete lichaamsonderdeel, dus met blote benen lopen doe ik gewoon niet gauw als het niet heel warm is. Terwijl ik een outfit met blote benen wel super leuk kan vinden! Dé manier om me wat minder “naakt” te voelen? Wat mij betreft is dat een lang vest. Met een lang vest over shorts of een kort rokje voel ik me aangekleder, maar zie ik er simpelweg ook wat aangekleder uit. Wanneer ik voor een luchtig exemplaar ga, die ik vervolgens open hang, hoeft zo’n lang vest bovendien helemaal niet (te) warm te zijn.

Hierboven heb ik alvast wat lange-vesten-inspiratie verzameld. Je vindt alle bovenstaande long cardigans hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties