logo
21 April 2014

Dit droeg ik Eerste Paasdag

Gepost in mijn outfits

Hebben jullie een leuke dag gehad gisteren? Ik wel! Niets bijzonders gedaan, maar vooral lekker in de zon gezeten en gegeten met familie. Dit is wat ik droeg. Ik vind het zelf erg leuk geworden: een paasoutfit, maar niet te in-your-face. De konijnenprint (nu hier afgeprijsd!) en het lichtgeel zorgen voor een subtiel paasgevoel. Toch?

Fijne Tweede Paasdag!

Clockhouse by C&A zwarte fuzzy trui (hier kun je een look-alike vinden)
River Island a-symmetrische lichtgele scuba kokerrok (hier kun je een look-alike vinden)
ASOS allover bunny print panty (kun je hier vinden)
ZARA zwarte pony hair slip on’s (hier kun je look-alikes vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties