logo
9 April 2014

Face of the day met o.a. Essence Colour Flash volume mascara (blauw)

Gepost in beauty

De gekleurde mascara van Essence lag al een tijdje klaar om hier geshowd te worden en daar is ie dan!

Het is een kwestie van smaak of je houdt van een fel kleurtje op je wimpers, maar één ding is zeker: ik houd ervan! Zeker wanneer je in de rest van je make-up geen (felle) kleur gebruikt vind ik zo’n onverwachte touch of colour erg gaaf.

De Essence All About Matt! primer gebruikte ik hier voor het eerst. Ik werd er blij door verrast! De primer maakt mijn huid lekker mat, waardoor deze uiteindelijk alleen maar glanst op de plekken waar ik glans heb aangebracht. Ook de Essence mascara vind ik kwalitatief erg goed trouwens. De kleur is lekker dekkend en de mascara zorgt voor voldoende volume.

Dit heb ik in totaal gebruikt (bijna alleen maar budget vriendelijke producten!) voor deze look:

Essence All About Matt! Oil Control Make-up Base
Embryolisse BB cream (kun je hier vinden)
Max Factor CC cream, 40 fair
Calvin Klein ck one 3-in-1 concealer, 2 light/medium (kun je hier vinden)
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder, 10 translucent
Essence Sun Club Matt Bronzing Powder, blondes/lighter skin, 01 natural
MAC Extra Dimension Skinfinish, Superb
Essence Eyebrow Stylist Set
Zoeva Matte Eyeshadow Fix (kun je hier vinden)
Essence All About Nude Eyeshadow palette, 01 nude
Essence Longlasting eye pencil, 19 hot scorch
Essence Colour Flash volume mascara, 02
Elizabeth Arden 8 hour cream (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties