logo
19 April 2014

Face of the day met o.a. Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse

Gepost in beauty

Wauw, echt wauw! De Durable Eyeshadow Mousse van Make-Up Studio is ronduit geniaal. Eén veeg en er komt kleur op je ooglid zoals je nog nooit kleur hebt gezien. Zie ook deze Instagram.

Zoveel kleur is ook gelijk een uitdaging, want hoe gebruik je nou zo’n mousse zonder dat je eruit ziet als een clown? Om te beginnen kun je de mousse als felle eyeliner gebruiken. Verder kun je de mousse combineren met rustige tinten als bruin, zoals ik hier heb gedaan.

Mag ik trouwens even van de gelegenheid gebruik maken om een thumb up te geven aan de Make-Up Studio mascara? Echt één van de meest fijne mascara’s die ik ooit heb gebruikt: pikzwart, veel lengte en volume en geen klonten. Wat wil je nog meer?

Hoewel ik bang was heel erg gothic te worden met zoveel eyeliner, moet ik zeggen dat ik het eigenlijk wel heel gaaf vind (mits ik mijn onderste wimperrand licht genoeg houd). Ik krijg gelijk veel meer mysterie/diepte in mijn gezicht met zwarte oogleden, vind ik.

Komt deze look je bekend voor? Dat kan kloppen want ik droeg ‘m al in deze outfitpost (waar je overigens amper iets van het groen ziet) en in dit filmpje. Een klein beetje speciaal voor Vera heb ik hem nog eens (ongeveer) nagemaakt.

Wat heb ik precies gebruikt?

Revlon Photoready perfecting primer (kun je hier vinden)
Embryolisse BB cream (kun je hier vinden)
Max Factor CC cream, 40 fair (kun je hier vinden)
Calvin Klein ck one 3-in-1 concealer, 2 light/medium (kun je hier vinden)
Ben Nye Luxury Powder, Cameo (kun je hier vinden)
Essence Sun Club Matt Bronzing Powder, blondes/lighter skin, 01 natural
MAC Extra Dimension Skinfinish, Superb
Sleek blush, Scandalous
Catrice eyebrow filler, 10
beMineral Brow Powder, B861 Husk
Zoeva Matte Eyeshadow Fix (kun je hier vinden)
Make-Up Studio Durable Eyeshadow Mousse, Edgy Emerald (kun je hier vinden)
Make-Up Studio Eyeshadow Lumière Duo, Bronzing Champagne (kun je hier vinden)
Illamasqua sealing gel (kun je hier vinden)
Dior Style Liner Intensité Éclat, 094 black (kun je hier vinden)
Make-Up Studio False Lash Effect 4D Mascara, extra black (kun je hier vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties