logo
13 April 2014

Hanna Maakt sjaals, ik maak outfits

Gepost in mijn outfits

Hanna van Hanna Maakt ontmoette ik afgelopen Koninginnedag (ja, kijkbuiskinderen, dat heette toen nog zo) op de vrijmarkt in Utrecht. Ze is sindsdien mijn blog blijven volgen en laatst vroeg ze of ik een outfit wilde maken met één van haar sjaals én welke kleur mijn voorkeur had. ‘Ik ben benieuwd hoe je mijn sjaal in een outfit verwerkt’, schreef ze.

Daar was ik zelf ook wel benieuwd naar. Over welke kleur mijn voorkeur heeft hoefde ik niet lang na te denken: geel natuurlijk. Hoe de outfit eruit moest komen te zien was iets lastiger. Het moeilijke aan geel is dat de tint súper precies komt. Geel is al snel iets warmer, koeler, feller of meer neon dan ander geel. Gelukkig matchten mijn citrus Hunter boots qua tint perfect bij de sjaal.

Vila grijze strapless jurk (kun je hier vinden in beige)
Bershka wit nepleren biker jasje (hier kun je een look-alike vinden)
Hunter Boots gele regenlaarzen (bekijk hier andere Hunter boots)
Hanna Maakt geel/grijze cirkelsjaal (bekijk hier alle kleurencombinaties)
H&M Divided zilverkleurige ring met witte steen

 

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties