logo
5 April 2014

Het Sincerely Jules spring/summer 2014 lookbook

Gepost in overig

Ik schreef al eens over een t-shirt van Sincerely Jules. De blogger achter het Sincerely Jules blog, Julie, heeft inmiddels zelfs een hele kledinglijn en daarmee een goed gevulde shop. Ik werd zo vrolijk van haar spring/summer lookbook -die je hierboven ziet- en de items uit de nieuwe zomercollectie dat ik deze zo snel mogelijk met jullie wilde delen.

Het lookbook is helemaal mijn ding: vrolijk en kleurrijk. Stiekem vond ik het wel jammer dat alleen de shirts te koop zijn in Julie’s shop, want – eerlijk is eerlijk- soms wordt een look uit het lookbook juist gemaakt door alles om het shirt heen (het jasje!).

Mijn favoriet is het ‘dry clean only’ shirt. Na de Thug Life shirts en het Little Black T-shirt nóg een shirt met tekst dat ik leuk vind!

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties