logo
11 April 2014

Just me en mooie bloesem

Gepost in mijn outfits

…en ice cream, haha!

Deze combi tussen chic en sportief is echt precies mijn stijl op dit moment en dat het zal het voorlopig nog wel even blijven. I love het contrast van glamorous details met nonchalante Nikies. Dat contrast past ook goed bij mijn innerlijk (ik hoor mijn vriend zeggen: ‘je bent een divaatje, maar ook een boerin’) en het uiterlijk is het mooiste als het aansluit bij het innerlijk, vind ik.

Ik miste nog een basic zwarte, elegante jas -één die elke outfit upgrade- en deze van Loavies past perfect bij wat ik in gedachten had. Strak en zonder te veel poepas, maar wel met mooie, goudkleurige details op de mouwen en schouder.

She Inside ice cream sweater (kun je hier vinden)
Loavies zwarte jas (kun je hier vinden)
ASOS culottes (hier kun je alle ASOS culottes vinden)
Nike SB Stefan Janoski via Karmaloop sneakers (kun je hier vinden)
Mi Moneda gouden armband en pendant (kun je hier en hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties