logo
26 April 2014

Mijn oranje lipsticks

Gepost in beautyHappy Kingsday! Hopelijk heb je veel leuks op de planning staan voor vandaag. Voor de gelegenheid leek het me leuk om vandaag mijn oranje lipsticks op een rijtje te zetten. Op beautyblogs zag ik de afgelopen dagen vooral oranje nagellak, maar oranje lipstick is natuurlijk ook een leuk “accessoire” op een dag als vandaag.Ik heb vijf “echt” oranje lipsticks. Eéntje heb ik achterwege gelaten, dat is Evil Shades Scream (inclusief die zijn het er zes). Ik heb de Evil Shades ooit gekregen als sample en had ‘m nog nooit gebruikt, maar hij ziet er heel vies en lelijk uit op de lippen. Dus daar mis je niets aan. Van de andere vier is mijn favoriet ongetwijfeld de OCC Lip Tar. Welke vind jij het mooiste?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties