logo
4 April 2014

Nails of the day: Magnetic Freaklin Violet

Gepost in beauty

Er was een tijd dat ik nagellakmerken spaarde. Niet officieel, dat niet, maar ik vond het gewoon cool om zoveel mogelijk verschillende merken te proberen. Dat was vooral in de tijd dat ik nog op school zat. Zo ben ik eens, terwijl de rest van de klas tussenuur aan het vieren was, in een tussenuur naar een nagelsalon in de buurt gaan zoeken. Ik had namelijk ontdekt dat ze daar een tof nagellakmerk verkochten: Magnetic. Daar wilde ik wel wat van hebben, want Magnetic kocht onder andere holografische lakken en die waren toen (drie, vier jaar geleden) nog een stuk zeldzamer dan nu.

Ik spaarde meer nagellak dan ik op kon, want zoals je wellicht weet heb ik een nogal moeilijke relatie met mijn nagels. Er zijn de afgelopen jaren máánden geweest dat ik geen nagellakpotje open draaide, omdat ik mijn nagels weer eens afgebeten had of omdat mijn nagelriemen één grote veldslag waren. Gelukkig gaat het nu alweer een tijdje goed tussen mij en mijn nagels en zodoende vond ik het na drie jaar eens tijd worden om die nagellak, waar ik ooit best wat moeite voor had gedaan, te proberen.

Deze lak, Freakin Violet, vind ik in ieder geval echt een aanrader. Een lakje als deze heb ik nog nooit gezien en ik weet eigenlijk ook niet goed hoe hem te omschrijven. Op de foto’s krijg je een impressie, maar bij elke lichtval ziet de lak er weer anders uit. Het lijkt een blauw lakje, maar er zit ook paars en groen in.

Ben jij ook wel in voor wat nieuws op je nagels, dan kun je hier de Nederlandse dealers van Magnetic vinden. Ook zocht ik even uit of dit merk ook online te koop is en ja hoor: hier kun je Magnetic online kopen. Helaas niet op de meest praktische manier: er staan nergens prijzen vermeldt (ik weet ook niet meer hoeveel deze lak kostte) en wanneer je een bestelling wilt plaatsen, moet je eerst telefonisch een account aanvragen. Je moet wat over hebben voor een Magnetic lakje dus. Dit is waarschijnlijk omdat Magnetic in principe een merk is voor nagelsalons en niet voor de consument.

Had jij toevallig al eens van Magnetic gehoord?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties