logo
8 April 2014

New (favourite) beauty stuff

Gepost in beauty

Ik ben super blij met this new beauty stuff en dus wil ik het heel graag aan jullie laten zien.

Allereerst de CHANEL Perfection Lumière foundation. De tint ‘beige rosé’ bleek de perfécte tint voor mij. Licht genoeg en precies tussen roze en geel in. Mijn huid zit ook tussen roze en geel in (wat best irritant is, want foundation is meestal geel, maar in ieder geval bijna altijd geel óf roze), dus daarom past deze tint zo goed bij mij. CHANEL make-up is natuurlijk een ribje uit je beauty budget, maar zelfs mijn vriend zei: ‘Deze is echt zijn geld waard’, toen hij hem aangebracht zag.

Ten tweede een product van Clarins. Ook al niet het meest budget vriendelijke merk, maar ook dit product vind ik absoluut zijn geld waard. Al een tijdje was ik op zoek naar iets wat mijn mascara beter zou laten zitten. Mijn mascara had erg de neiging af te brokkelen of weg te smelten (dat laatste omdat ik mijn huid vet moet houden, omdat deze zo droog is) en dus wilde ik eens een mascara primer proberen. Echter, toen puntje bij paaltje kwam werd mij bij ICI Paris XL deze beschermlaag voor je mascara aangeraden: Double Fix Mascara. Dat extra laagje van de Double Fix laat mijn mascara beter zitten, maakt elke mascara waterproof én laat mijn wimpers heel mooi glanzen.

Ten derde de nieuwe geur van Calvin Klein: Endles Euphoria. Wat een beauty van een flacon -strak, zoals we van Calvin Klein gewend zijn, maar toch ook heel vrouwelijk- en wat een heerlijk zoete, romantische geur!

Tot slot zie je op de foto de Invisibobble. Dit is een speciaal elastiekje, waarmee je niet van die ‘lelijke’ lijnen in je haar maakt die je ziet als je een normaal haarelastiekje uit je haar haalt. Bovendien beschadigt dit elastiekje (in tegenstelling tot elastiekjes met ijzer) je haar niet.

P.S. Ik ben geen pleiter voor overdressing, noch voor underdressing, maar ik vond de quote qua vormgeving zo lekker matchen met CHANEL ;-).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties