logo
8 April 2014

Op pad met mijn nieuwe Primark vest

Gepost in mijn outfits

Van mijn vriend heb ik geleerd: ‘bij twijfel niet doen’. Bijna altijd is dat de beste keuze. Als je het écht graag wilde, dan had je niet getwijfeld tenslotte. Toch?

Hoewel het een goede lijfspreuk is – bij twijfel niet doen- is ie niet altijd toepasbaar, heb ik gemerkt. Over sommige dingen twijfel ik namelijk omdat ik ze gewoon niet leuk vind om te kopen, terwijl ik ze misschien wel heel veel zal dragen. Dit vest is zo’n voorbeeld. Ik leef er bijna non-stop in sinds vorige week maandag. En dat terwijl het het Primark Nijmegen buit-kledingstuk is waar ik het minst enthousiast van werd. Het is gewoon een simpel en doorsnee vest en daarmee niet iets om heel enthousiast van te worden. Toch is dat na een week wel degelijk gebeurd. Mede omdat dit vest precies was wat ik miste in mijn garderobe. Laten we er dus de volgende spreuk van maken: ‘bij twijfel niet doen, behalve als je het echt goed kunt gebruiken’.

Mango gestreepte trui (hier kun je een look-alike vinden)
Primark beige cardigan (hier kun je een look-alike vinden)
Cheap Monday blauwe skinny jeans (hier kun je Cheap Monday jeans vinden)
Nike Dunk Sky Hi Pink (kun je hier vinden)
H&M Trend zwart/witte cat eye zonnebril (hier kun je een look-alike vinden)
MAC lipstick in ‘Candy Yum Yum’

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties