logo
21 April 2014

Paasshoppen!

Gepost in fashion

Je kúnt natuurlijk je leven op het spel zetten op een woonboulevard vandaag, maar je kunt ook gewoon met een kopje thee achter je computer/tablet kruipen en online shoppen. Dat laatste is waarschijnlijk íets efficiënter.

Eén van mijn favoriete webshops, ASOS, geeft momenteel –20% paaskorting op hun eigen merk. Hét excuus voor mij om mijn favoriete ASOS lente- (de jas en laarsjes) en zomeritems (de rest) te verzamelen. Ik ben een beetje verliefd geworden op de witte top met de look-en-feel van een blouse. Het is eigenlijk een blouse, maar dan zonder kraag, knoopjes, etc. Een basic, maar dan anders: zoals je wellicht weet ben ik daar dol op.

Je vindt de top en de andere zes items hier:

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7
Welke van deze items kun jij het meest waarderen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties