logo
5 April 2014

Tijd voor een nieuw kapsel?

Gepost in beauty

De ene na de andere (mode)blogger lijkt de laatste tijd haar lange haar af te knippen en natuurlijk denk ik er ook wel eens over mijn haar weer eens te veranderen. Niet zozeer om het af te knippen, er zijn tal van andere mogelijkheden om je kapsel nieuw leven in te blazen. Een ander kleurtje, meer laagjes, een pony, highlights, etc.

Hoewel ik er een tijdje geleden bewust voor gekozen heb om het rustig aan te doen met mijn haar en in ieder geval even niet meer te verven, zijn er nog genoeg haarmogelijkheden die ik in de toekomst eens zou willen proberen. Ik had al alle tinten rood en bruin haar, maar hoe zou platina blond me staan? Of zwart? En hoewel ik wel weet hoe het is om kort haar te hebben, heb ik het nog nooit héél lang gehad. Natuurlijk is het nu lang, maar het liefst zou ik het nog eens idioot lang hebben.

Omdat het nog maar de vraag is of ik dat met veel haar sparen voor elkaar krijg (voor sommig haar is het immers gewoon niet weg gelegd om heel lang te worden), zijn extensions een serieuze optie. Ook iets wat ik nog nooit heb geprobeerd!

Helaas kunnen echt mooie en goede extensions prijzig zijn en daarom is het zo fijn dat Great Hair Extensions hun trainingsboek prijsgeeft. Dit boek is oorspronkelijk bedoeld voor salons – om te leren om te gaan met de verschillende haarverlenging systemen die Great Hair Extensions biedt-, maar kunnen wij klanten nu dus ook gebruiken. Dankzij het e-boek kun je namelijk zelf extensions bestellen bij Great Hair Extensions, deze zelf professioneel inzetten en op die manier geld besparen. Dat maakt dat idioot lange haar nét even iets bereikbaarder.

– Dit is een gesponsorde post –

Middelste foto door mij, van VOGUE Nederland. Bronnen overige foto’s:

Trop Rouge / Pinterest Short haircut /Pinterest all women stalk

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties