logo
29 April 2014

Timberland sneakers

Gepost in mijn outfits

Bij Timberland denk ik toch eerder aan laarzen dan aan sneakers. Tenzij de ‘yellow boot’ ook onder sneakers valt, maar… nee, natuurlijk niet: het heet een ‘boot’. En oh, nu zie ik dat Timberland deze sneakers ook ‘boots’ noemt, maar ik vind het toch echt eerder sneakers. Jullie?

In ieder geval: ik vind het tof dat Timberland ook sneakers of iets in die buurt maakt, want laarzen zijn immers toch meer iets voor de winter. Deze knalblauwe – je vindt ze bij Sarenza – blijken perfect te matchen met mijn suède jasje. Had ik het gebloemde t-shirt (uit mijn shoplog, weet je nog?) vervangen door een wit shirt, dan had ik de perfecte rood-wit-blauw look gehad voor Koningsdag zie ik nu. Door de bloemen, de auto en de krul in mijn haar heb ik in dit geval niet zozeer Koningsdag, maar vooral retro associaties. Ondanks dat de sneakers toch verre van retro zijn.

P.S. Wat vinden jullie van m’n nieuwe auto?

Primark t-shirt met bloemenprint (hier kun je een look-alike vinden)
Nowhere witte joggingbroek (hier kun je een look-alike vinden)
Vero Moda kobaltblauw suède jack (hier kun je een look-alike vinden)
Timberland via Sarenza blauwe sneakers (kun je hier vinden)
MAC lipstick in ‘RiRi Woo’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties