logo




12 April 2014

Toffe designer knock-offs van Choies

Gepost in fashion

burberry red polka dot shirt
folded bag
pastel camouflage shirt
purple dog print t-shirt
white lace dress

Klik op de afbeeldingen om de knock-offs te shoppen.



Hoewel ik er helemaal geen waarde aan hecht wat voor merk een kledingstuk heeft of schoenen hebben, geeft het me wel echt een kick als ik rasechte designer knock-offs spot. Al is het maar omdat ik dan trots ben op mezelf om het feit dat ik de designer items herken. Ik moet op de hoogte blijven van mijn vakgebied, immers.

Aziatische webshops als Choies lenen zich perfect voor het ontdekken van knock-offs: hun kleding is vaak niet eens geïnspireerd, maar één op één hetzelfde. Of, zoals in de versie van de hondjes, gecensureerd ;-).

Ik zegschrijf er weer even bij: eigenlijk is het fout, om iets wat zó gekopieerd is te dragen terwijl je je daar bewust van bent, maar iedereen heeft zo zijn/haar zonden, toch?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties