logo
18 April 2014

Vlog: een preview van de Forever 21 store in Amsterdam

Gepost in fashion

Gisteravond mocht ik, nog voor de officiële opening, een kijkje nemen bij de nieuwe Forever 21 winkel aan het Rokin en de Kalverstraat in Amsterdam. Deze winkel is de eerste Forever 21 winkel in Nederland en aangezien ik best wel fan ben van Forever 21, ben ik er heel blij mee dat er nu ook een fysieke winkel in ons land is neergestreken. Bekijk de vlog voor een impressie van de winkel, de gasten, de avond. Ik vond het best moeilijk om een goede indruk te geven van zo’n grote – en op sommige plekke vrij drukke, door de mensen- winkel, maar ik heb mijn best gedaan.

Vanaf vandaag (18 april) is de winkel open voor publiek. Morgen, op 19 april, wordt de winkel officieel voor publiek geopend. De eerste vijfhonderd klanten krijgen die dag een giftcard ter waarde van €21,-!

Ik heb niet veel gekocht – ik heb me ingehouden-, maar mocht je toch graag een shoplog zien van de dingen die ik mee naar huis heb genomen: doe een duimpje omhoog bij de video en ik ga mijn best doen!

Ben jij van plan binnenkort een bezoekje te brengen aan Forever 21?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties