logo
28 April 2014

Wenkbrauwtwijfels

Gepost in beauty

wenkbrauw twijfels

Wenkbrauwen. Ik vind die van mij vrij lastig. Feit is dat ze niet zo indrukwekkend zijn van zichzelf, mijn wenkbrauwen, en dat ik dus in ieder geval vind dat ik ‘iets’ met ze moet. Over wat dat ‘iets’ is twijfel ik regelmatig. Nu bijvoorbeeld.

Verven, kleuren, tekenen, invullen, kammen, borstelen, in model brengen… aan wenkbrauwen kun je meer doen dan je je wellicht in eerste instantie realiseert. Ik kleur ze bijna altijd in met – de laatste tijd- een poeder. En oké, dan maak ik ze ook gelijk wat breder, langer, etc., want hé: I envy Cara.

Een poeder dus. Tot zover ben ik er wel uit denk ik, maar met alleen de keuze voor een poeder ben je er nog niet. Je hebt ook nog zoiets als een tint. Toen ik nog een potlood gebruikte voor mijn wenkbrauwen gebruikte ik een warme tint, omdat mijn haar toen ook nog veel warmer was van kleur. Inmiddels is de warmte voor het grootste deel uit mijn haar (hoewel er in de lengte en punten nog steeds veel warmte te vinden is). Daardoor denk ik de ene keer: een warme tint poeder wijkt te veel af en is dus te onnatuurlijk en denk ik de andere keer: een warme tint geeft juist een wat zachtere, warme uitstraling aan mijn gezicht.

Momenteel wissel ik een koel Essence wenkbrauwpoeder af met een warm beMineral poeder. Die laatste heb ik op de foto hierboven gebruikt. Het beMineral poeder vind ik fijner qua textuur, omdat het een zachter poeder is dan die van Essence, die fijner vervaagt en in tegenstelling tot Essence niet korrelt. Maar ik twijfel dus nog over de tint (die overigens ‘Husk’ heet).

Wat vinden jullie? Wat zouden júllie met mijn wenkbrauwen doen als je mij was?

Foto’s door mij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties