logo
10 May 2014

Aan de trui en blote benen combinatie

Gepost in mijn outfits

Eigenlijk is het op het moment te koud voor blote benen, maar toch probeer ik hier en daar al blote benen te dragen. Dan maar in combinatie met een trui, wanneer er een straffe wind staat. Juist omdat ik niet van (mijn) blote benen houd vind ik het belangrijk om over mijn drempels heen te stappen. Bovendien: écht warm is het zo weinig in Nederland… ik wil de zomer en mijn zomerkleding iets langer vieren dan alleen in juli en augustus! En dus waag ik me in mei al aan de blote benen. Of beter gezegd: aan een übersplit.

C&A roze trui (hier kun je een look-alike vinden)
Forever 21 maxi rok (kun je hier vinden in crème)
Spot On via Sarenza espadrilles (kun je hier vinden in blauw)
H&M Conscious Collection zwart/witte cat eyezonnebril (hier kun je een look-alike vinden)
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Oragasm’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties