logo
3 May 2014

adidas Originals x adoro Farm

Gepost in fashion

Al een paar keer had ik de adidas x adoro Farm collectie hier en daar voorbij zien komen, maar ik dacht dat deze pas sinds ongeveer een week gelanceerd was en ben daardoor nog niet zo snel geweest met erover te schrijven. Wat blijkt: de collectie is gewoon al verkrijgbaar sinds eind maart! Ineens maakte ik wel vaart, want de collectie is helemaal mijn ding en ik denk dat deze ook bij jullie in de smaak zal vallen.

Deze adidas Originals x adoro Farm collectie is een samenwerking van adidas met het Braziliaanse merk The Farm, speciaal voor het WK voetbal dat eraan komt. Gelukkig associeer ik de collectie helemaal niet met voetbal, maar meer met tropische zomers.

De collectie is bij verschillende (online) verkooppunten te koop, maar er is al redelijk wat uitverkocht inmiddels. Probeer deze webshops eens, wellicht verkoopt één van hen je favoriet nog: Men at Work Sarenza Zalando / Adidas.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties