logo
17 May 2014

adidas ZX Flux Multi

Gepost in mijn outfits

Op Instagram bejubelden jullie deze sneakers en dat doe ik zelf ook. De Multi uit de ZX Flux serie van adidas Originals zijn één van mijn favoriete adidas sneakers van de afgelopen tijd. Je shopt ze bij Van den Assem.

Vaak hoor ik dat mensen een schoen of kledingstuk met veel kleuren moeilijk te combineren vinden, maar dat vind ik niet. Veel kleuren in één schoen betekent voor mij: veel kleuren om die schoen mee te combineren. Wel kies ik bijna altijd voor effen kleuren en niet voor een andere print om een print mee te combineren. Dat laatste wordt bijna altijd te druk. Of de twee prints moeten toevallig héél goed bij elkaar passen.

Voor de gelegenheid trok ik mijn gele, dikke trui nog maar een keer uit de kast. Voorlopig is het hopelijk/waarschijnlijk één van de laatste keren dat het fris genoeg is om deze te dragen en ik vind het zo’n mooi ding!

H&M Trend gele wollen trui
H&M zwarte kokerrok (hier kun je een look-alike vinden)
adidas ZX Flux Multi via Van den Assem sneakers (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties