logo
12 May 2014

Beach outfit inspiratie

Gepost in fashion

Vorige week was ik op het strand en voordat ik ging realiseerde ik me dat het best lastig is tot een leuke beach outfit te komen. Het liefst wil ik er nog enigszins ‘aangekleed’ en niet té comfy en gemakkelijk uitzien, maar aan de andere kant vráágt een beach outfit om nonchalance. Je haar gaat toch wel door de war, je shirtje toch wel wapperen en je rok vliegt toch wel omhoog: een beach outfit moet dus vooral ook niet te ingewikkeld zijn.

Ik hoor je denken: ik trek gewoon een bikini aan. Maar zeker in ons land is het daar lang niet altijd warm genoeg voor, toch? En wanneer je hele wandelingen gaat maken zou ik dat liever niet in mijn bikini doen, maar in iets verhullenders. De dames hierboven geven je inspiratie voor beach outfits met iets meer om het lijf dan een bikini.

Welke look spreekt jou het meeste aan?

Bronnen foto’s:

amlul / Collage Vintage / Columbine Smile / Fashionata / Fashionvibe / Jazzabelle’s diary / Emma Ostergren / Negin Mirsalehi / pancakeSTACKER / Sincerely Jules / Song of Style / Style Decorum / That’s chic

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties