logo
6 May 2014

Bioderma Sensibio H2o Micellaire oplossing

Gepost in beauty

Wellicht heb je er al eens van gehoord, maar misschien ook nog niet: Bioderma Sensibio H2o Micellaire oplossing. Het is een hele mond vol, maar kort gezegd is het een alles-in-één make-up remover. En wat voor make-up remover: ik wil niet meer zonder.

Ik ontdekte deze remover tijdens de Grazia shoot. De visagiste zweerde erbij. Na die shoot leek het wel alsof ik tot die tijd onder een steen had geleefd: opeens kwam ik de Bioderma oplossing overal tegen als hét middel om je gezicht mee te reinigen. Neem bijvoorbeeld dit artikel en een kort stukje in VOGUE, waarvan je hierboven een foto ziet. Ik vond het tijd om Bioderma Sensibio H2o Micellaire oplossing zelf te proberen.

Nog nooit eerder heb ik een micellaire oplossing gebruikt als make-up remover. Ik kende alleen een lotion, tonic en aparte oogmake-up remover/lotion. Dat is ook gelijk één van de voordelen van deze oplossing: het is alles in één.

Echter, er is natuurlijk meer waarom een visagist (en velen met haar) bij deze make-up remover zweert. Voor de visagist kan ik niet praten natuurlijk, maar wel voor mezelf. Van deze micellaire oplossing heb ik weinig nodig omdat het heel geconcentreerd is. Bovendien is de oplossing ontzettend mild voor de huid en droogt deze mijn huid niet uit (zoals een tonic wel kan doen). Tot slot en ook niet onbelangrijk: het verwijdert make-up als geen ander product dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Als ik met één veeg over mijn gezicht ga dan is dat bijna tot compleet voldoende, terwijl ik gewend was een paar keer met lotion over mijn gezicht te gaan. In combinatie met kokosolie zorgt deze oplossing ‘s avonds voor mijn perfecte skincare ritueel.

Er zit maar één nadeel aan dit product wat mij betreft en dat is de moeilijke naam. Ook zou je het vervelend kunnen vinden dat de micellaire oplossing in Nederland niet in de fysieke winkel te koop is. Je kunt Bioderma Sensibio H2o Micellaire oplossing en andere Bioderma producten online bestellen bij Farmaline: een online apotheek met een heel groot assortiment.

P.S. Ik heb de roze variant van dit product gebruikt, die bedoeld is voor de gevoelige en normale tot droge huid. Er is ook een blauwe variant voor de gedehydrateerde huid (die wil ik ook nog eens proberen) en een groene voor de normale tot vette huid.

Foto’s door mij.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties