logo
23 May 2014

De strenge look

Gepost in mijn outfits


Doe mijn haar strak naar achter en doe me een felle lipstick op en ik krijg gelijk de ‘strenge look’. Ik houd er wel van, omdat het gewoon bij me past. Ik ben nooit het nonchalante type geweest, meer de controlfreak. Ook ben ik altijd al de braafheid zelve geweest trouwens, dus een boevenpakkie past dan eigenlijk weer níet zo.

Toch past deze gestreepte t-shirt dress van She Inside perfect in mijn hunt naar toffe basics die nooit gaan vervelen. Daar wil ik er graag meer van, want die schieten in mijn garderobe echt te kort. Nou ja, voor zover ‘te kort schieten’ samengaat met mijn garderobe dan. Alles is relatief.

She Inside zwart/wit gestreepte V-neck jurk (kun je hier vinden)
ZARA zwarte muiltjes (kun je hier vinden)
Loavies zwarte jas met goudkleurige details (kun je hier vinden)
OCC Lip Tar lipstick in ‘Safety Orange’
Rimmel 60 Seconds Rita Ora nagellak in ‘Oragasm’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties