logo
7 May 2014

Drie dagen out and about in Amsterdam

Gepost in persoonlijk

In de vierenhalf jaar dat ik met mijn vriend samen ben zijn we nog nooit met zijn tweeën “weg” geweest. Dat ligt vooral aan mij. Met negentien huisdieren en een liefde voor het kopen van kleding en schoenen is er niet veel geld over voor een vakantie of iets wat erop lijkt. Bovendien vind ik “weg” gaan lastig met mijn blog en dieren en ben ik ontzettend slecht in ontspannen (daarom zou ik het juist wel weg moeten gaan, I know). Conclusie: ik geef geen prioriteit aan vakantie en dus gebeurt het simpelweg niet. Je kon er hier al wat meer over lezen.

Omdat mijn vriend wel erg toe was ‘er tussenuit’ te gaan met mij kwamen we tot het compromis om twee nachten in een hotel in Amsterdam te verblijven deze week. Vanuit daar zouden we doen waar we zin in hadden. Dat hebben we de afgelopen drie dagen gedaan! Maandag waren we op het strand in Bloemenbaal en in het centrum van Haarlem, dinsdagochtend pikte ik een eventje mee waren we ‘s middags in het centrum van Amsterdam en vandaag -woensdag- hebben we de ochtend relaxed in het hotel doorgebracht en zijn we ‘s middags via Vera en Panama naar huis gereden.

Niet dat ik het nog niet wist, maar Amsterdam: ik hóud van die stad. En dan bleek Haarlem (waar ik nog nooit was geweest) ook nog eens ontzettend leuk. Bovendien hadden we maandag heel veel geluk met het weer op het strand.

Hierboven een sfeerimpressie van dus drie hele mooie dagen.

P.S. Morgen laat ik jullie de outfitfoto’s zien die ik op het strand maakte. Stay tuned!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties