logo
24 May 2014

Eindelijk! Het Isabel Marant x H&M vest!

Gepost in mijn outfits


Nee, ik weet dat het in mei doorgaans niet echt weer is voor een dik vest als deze, maar ik móest hem jullie gewoon even laten zien: mijn nieuwe aanwinst.

Aan het einde van 2013 schreef ik over items die ik dat jaar graag had willen hebben, maar die ik niet had kunnen bemachtigen. Dit zwart/witte Isabel Marant x H&M vest was er daar één van.

Als ik iets graag wil hebben kan ik nogal volhardend zijn. Zodoende ging er geen week voorbij sinds november 2013 dat ik niet Marktplaats en eBay checkte om te kijken of ik het vest (en de fringe boots) niet alsnog voor een redelijke prijs en in de juiste maat kon scoren. De laarzen zijn helaas nauwelijks te vinden in mijn maat en al helemaal niet voor een betaalbare prijs. Het vest in maat XS vinden was ook geen makkie, maar na een half jaar is het me dan nu eindelijk gelukt. En ja: dit is echt maat XS. Ik weet dat het meer op L lijkt, maar dat is het idee: lekker slouchy.

Ik ga zoveel plezier hebben van dit ding. Ook al is het bijna zomer: ik houd van warmte, dus ik wil hem alsnog elke dag aan. Eindelijk hoef ik niet meer jaloers te kijken naar de Isabel Marant x H&M trui van Bas. Eindelijk heb ik mijn eigen Isabel Marant x H&M.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties