logo
19 May 2014

Het eerste hoedje van het jaar

Gepost in mijn outfits

Ik kan me vergissen, maar volgens mij droeg ik dit weekend voor het eerst dit jaar een hoedje. In ieder geval voor het eerst een zomerhoedje. Deze outfit had heel goed gekund op een festival in combinatie met biker boots of sandaaltjes. Toch vind ik de outfit met deze klassieke pumps van vanHaren ook niet misplaatst. Nadat ik met mijn tenen in het zand had gezeten ben ik overigens op teenslippers over gegaan hoor. Met zandvoeten in nette pumps, daar had ik niet zoveel zin in.

Hopelijk hebben jullie een heerlijk weekend gehad en genoten van het mooie weer. Wat droeg jij? Iets anders dan een lange broek misschien?

Mango wit t-shirt met zwarte print (kun je hier vinden)
Vero Moda blauwe skinny jeans (hier kun je een look-alike vinden)
vanHaren zwarte pumps met enkelbandje (kun je hier vinden)
Forever 21 strooien hoedje (hier kun je een look-alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties