logo
14 May 2014

Hoe leuk is deze stylish tweeling?!

Gepost in fashion

Ik kwam de linker van deze twee dames tegen en sprak haar aan om haar te fotograferen, toen ze iets zei als: oh maar wacht, dan moet mijn zus er ook bij! Ze bleek er één van een tweeling – haar zus liep een eindje verderop- en ze heeft dezelfde jas als ik. Ik heb iets met tweelingen en ik vind mijn jas natuurlijk leuk, dus ik was gelijk enthousiast om deze stylish twins met jullie te delen.

Ik vind het tof hoe de één voor een nette stijl is gegaan en de ander voor een meer casual stijl. Ze vullen elkaar daardoor aan, maar ze matchen daarnaast ook goed doordat ze min of meer dezelfde kleuren dragen.

Shop hier look-alikes van wat ze dragen:

Madame gauche: blouse / rok / trenchcoat / sneakers

Madame droite: blouse / blazer / jeans / sneakers / tas

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties