logo
14 May 2014

Na regen komt (heel even) zonneschijn

Gepost in mijn outfits

Inmiddels is het weer opgeknapt, maar het weekend was dat wel anders. “Nu is het toch wel droog?”. “Nu dan”. “Shit, mijn haar is toch vochtig geworden”. “OMG, zie je al die pluis?”. “Great”. Mijn leven. Na regen komt zonneschijn, maar in mei 2014 slechts van korte duur.

Hij is een beetje absurdistisch (nee, dat is niet het goede woord, maar je begrijpt wat ik bedoel) deze look, maar I FREAKIN LOVE IT. THIS IS SO ME. JA, DIT MOET IN HOOFDLETTERS.

Kleur, vrolijk, maar tegelijkertijd strak, vrouwelijk en edgy. Deze look has it all en terwijl ik me kan voorstellen dat je ondanks dat een vies gezicht trekt terwijl je naar deze foto’s kijkt, wil ik nog één keer zeggen: I FREAKIN LOVE IT.

H&M Trend bruine bodycon jurk (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Trend gele jas (kun je hier vinden)
Nike via Sarenza Air Max sneakers (hier kun je andere Air Max vinden)

Foto’s door Vera Lucker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties