logo
18 May 2014

Nails of the day: MAC Alluring Aquatic Neptune

Gepost in beauty

Op het eerste gezicht lijkt MAC Neptune, een nagellak uit de MAC Alluring Aquatic collectie, saaier dan dat deze is. Het is een goud tot koperkleurige lak, maar in de zon kan deze ook opeens wat groenig lijken. Bovendien zitten er héél kleine shimmers in de lak die van kleur veranderen in bepaald licht. Ze zijn zeker niet hetzelfde, maar Neptune deed me denken aan Chanel Peridot.

Ik vind Neptune de meest bijzondere lak van de drie lakken uit de Alluring Aquatic collectie. Zusterlak Submerged kun je wat meer exciting vinden doordat deze duochrome is, maar ik heb al heel veel van dat soort duochrome lakjes gezien. Wat dat betreft vind ik Neptune wat origineler en meer bijzonder.

De lak lakt heerlijk en dekt met één tot twee laagjes. Op deze foto’s draag ik er drie. Mocht je Neptune ook willen hebben: het is een limited edition lak (vandaar die prach-ti-ge dop), die dus niet for ever verkrijgbaar blijft. Je kunt ‘m kopen bij de MAC counters, Pro store en hier via maccosmetics.nl voor €16,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties