logo
23 May 2014

Nails of the day: Rimmel 60 Seconds Rita Ora en Nail Vinyl

Gepost in beauty


Een tijdje geleden kwam ik ergens Nail Vinyls tegen. Ik vond ze gelijk interessant, omdat het me een makkelijke manier leek om nail art te creëren. Nail Vinyls zijn hele simpele dingen: stickertjes die je op je nagels kunt plakken, waardoor je een deel van je nagel afplakt. Als je vervolgens je nagels lakt lak je dus alleen deel van je nagel en creër je zodoende een patroontje op je nagel.

Ik bestelde een variety pack bij Nail Vinyls, zodat ik een aantal verschillende patroontjes kon proberen. Bij mijn eerste try out gebruikte ik de halve maantjes. Ik lakte eerst mijn nagels met Rimmel Breakfast In Bed (mintgroen), plakte toen de halve maantjes op het onderste deel van mijn nagels en lakte toen met Rimmel Lose Your Lingerie over het bovenste deel van mijn nagels heen. Wat je hierboven ziet is het resultaat.

Ik vind het super leuk, deze redelijk subtiele manier van nail art. Nail art vind ik heel erg leuk om te doen, maar ik merk toch dat ik twee kleuren op mijn nagels eigenlijk al te druk vind. Op zichzelf staand vind ik mijn nagels zo wel leuk, maar in combinatie met mijn kleding een beetje te bont. Toch ga ik de andere Nail Vinyls ook nog wel gebruiken. Op het Instagram account van de eigenaresse van Nail Vinyls zie je zulke toffe creaties voorbij komen, daardoor gaat het vanzelf bij me kriebelen om er weer mee aan de slag te gaan.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties