logo
25 May 2014

Nog niet aan de sokken, wel aan de slides

Gepost in fashion


Lang zat ik er tegenaan te hikken: zou ik wel aan de badslippers, niet aan de badslippers? Als ik het wel zou doen, dan zou ik me nogal een meeloper voelen, maar eerlijk is eerlijk: dat ben ik toch al. Ik volgde toen de skinny kwam, de harembroek, de skort, de muscle tee, de roze jas… bij welke trend volgde ik eigenlijk niet? Ik vind het leuk om trends te proberen en daar wil ik me niet voor schamen.

Echter, die badslippers gingen wel wat ver. Zo heel lélijk vond ik ze eigenlijk niet eens – UGG’s en Birkenstocks heb ik lang lelijker gevonden dan badslippers-, maar om op badslippers door de stad te gaan lopen voelde voor mij gewoon als in een jeans naar de Koningin gaan: dat klopt niet.

Wat gebeurde er gisteren? Bas kwam trots laten zien dat hij nieuwe Adidas badslippers had gekocht. Ooooooowh, nu werd ik toch wel een beetje jaloers. Ik zag mezelf al lekker nonchalant een high fashion editorial nadoen op die dingen. Oooooowh, wat werd het nu moeilijk om me in te houden.

Dat deed ik dan ook niet. Aan de sportsokken ben ik nog niet toe, maar de slides heb ik in navolging van Bas naar huis geklikt. Ik benieuwd of jullie kunnen raden in welke kleur?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties